Tuesday, 6 December 2011

Orang ke-3 .....

Hi my readers n u my bucuk ! he3x ! em , kli ne kyta story psal org ke-3 ne . bg aqu org ke-3 PARASIT !! , ceehh , mrah ne ! he3x ! actually PARASIT ne wujud dlam hbungan kme . entah lar , kme x prnah ganggu orng . apa2 lar . sakit juak hti ne kalo d engat blik kata2 c tutt tu . adui ! smpai nak buka aib gf aqu . apa lar . kalo aqu dapat mamat tu , dah lama dah aqu bg sepak cina jinjang aqu ne .

em , rmai yg try nak rosak'N hbungan kme ne , smpai sent sms yg bukn2 . ugut itu lar , ugut ini lar . aduii , apa lar yg korang dpat kalo rosak'N hbungan orng ne . korang bukn'Y tmbah d syg , tp d bnci ada lar . insaf2 lar kpada pihak yg brkenaan yar .

ada smpai 1 thap tu aqu mnta break dngn gf aqu ne . aduii , entah apa jer aqu fkir time tu , entah lar , maybe sebb sakit hti yg tramat smpai aqu bleh mnta CLASH dngn awek aqu ne . tp dya x nak n aqu pn sbenar'Y x nak . x snggup aqu doh . em , smpai berair juak mata  gf aqu ne aqu krja'N . adui ! papa mnta maaf yar syg . papa ttekan tu lar papa bt cm tu .

em , so skang ne aqu kna bljar tahan hti untk lalui suma ne . bukn CINTA nma'Y kalo tkda DUGAAN . am i right ?? he3x ! lae pn aqu prcaya'N gf aqu ne . aqu tau dya baek , dya ikhlas dngn aqu , cuma orng yg x bleh trima hbungan kme ne yg slalu mngata gf aqu yg bukn2 . aduii , better ko shut up jer lah MR.H , ko pnya ckap x bleh pkai .

n lastly for u ma , papa syg mama . papa x kisah apa org nak ckap psal mama . papa trima mama seada'Y mama . mama tau papa syg mama'N ma ?? yar'N ?? papa ada mama sorang syak . papa tkda yg laen dah ma . papa try jdi'N mama yg trakhir untk papa . i luv u until i death , muahx !

No comments:

Post a Comment