Wednesday, 7 December 2011

SENGGUGUT !!

haluuu , he3x ! n also for u ma ??? mama oke x ne syg ?? hope oke lar . em , apa2 snyum ?? trasa kar dngn tajuk post papa ne .  he3x ! syapa lar tu yar yg slalu kna snggugut ?? :p he3x ! 

em , pada yg prmpuan maybe dah sbati dah pnyakit ne dngn korang'N . asal dtang buln jer msti snggugut ne sebok juak nak dtang'N . he3x ! nsib baek lar lelaki tkda pnyakit cm ne . bhya juak jd girl ne , bnyak sngat sakit dorang ne . sakit nak bsalin lar , sakit snggugut ne lar . aduii , x fham lar . 


em ,  ne nak crita ne . actually gf aqu pn slalu kna cm ne . kalo snggugut dya dah mari , ALLAHUAKBAR , aqu yg huru hara . x bhnti lar tu prkataan sakit kluar dr mlut'Y . asyik2 "papa , sakit paa . mama x tahan pa , sakit sngat paaaa ." adui ! aqu just mmpu ckap jer "mama sbar syg , kjap lae oke lar tu . mama rhat jer , baring , mnum pnas " tu jer yg mmpu aqu ckap . adui ! aqu ne lelaki , mna lar pkar sngat dngn bab2 msalah prmpuan ne . kalo snggugut dya tu dah dtang , suma krja aqu x jd , hp aqu ne mlekat jer d tngan aq . x lpas . kalo aqu lalai cket , x lyan dya . adui ! punya lar mngamuk . aqu nak mrah blik pn serba slah , dah memang salh aqu juak x lyan dya time dya sakit . tp tu lar , kalo snggugut dya ne dah dtang aqu kna utama'N dya . aqu x mo bt dya mrah . dya kalo dah mrah , aduii . x hbis2 lar tu mmbebel . dah lar aqu ne x suka d bebel .  

dya slalu ckap dngn aqu ''pa , mama cm orng KEGUGURAN dah pa" . adui ! mrepek ! ada plk cm orng kguguran . snggugut dngn kguguran lain lar ma . mama ne . suka sngat ckap yg bukn2 . kalo dya dah start ckap cm tu , aqu mrah lar dya tu , suka sngat ckap bnda yg x baek . nnti kalo aqu dah TERmarah dya tu , msti dya ckap "eee , marah2 lae bha . mama sakit ne paa" . apa lar , syapa sruh ckap bukn2 . kan dah kna mrah . em , aqu akan jdi mnusia yg paling huru hara dlam tmpoh masa 2 hri tu . coz 2 hri kna lyan krenah dya . plik btul juak prmpuan snggugut ne  . tau nak nangs , nak mrah . kdang2 aqu sndiri pn x tau apa salah qu kalo dya dah marah2 aqu . em , aqu ne pn trima syak lar . redha'N diri ne d mrah oleh c mama . drpada bgaduh , better aqu diam syak .

oke lar my readers , aqu nak grak dlu . ada hal ne . bubye . and for u ma . luv u soo mucch . muah ! :)

No comments:

Post a Comment