Tuesday, 6 December 2011

17/10/2011 .

whazzup2 all my reader , he3x ! n for u ma , hi dear ?? miss u so much . he3x ! 

em , korang x tau'N knp tittle post aqu kli ne pelik . korang nak tau tu actually tarikh d mna trpatri'Y 1 prhubungan cinta antara aqu dan insan brnama ECHA ,ceh3x ala2 ayat sastera lae . he3x ! em , cntik'N nma dya , cm orng dya juak . he3x . (x pcaya nnti aqu bg tngok pic dya kat korang :p)  


actually story kitorang brmula cm ne , pda tarikh 8/10/2011 , my brader acai (AHMAD AZNIEL bin AHMAD GHANI) tlah kmbal kerhmatullah . arwah mrupa'N bf kpada gf aqu ne . so , smnjak my brader mninggal , aqu slalu contact dya ne . bg smangat , try hibur'N dya . coz time brader aqu ne mninggal , dya x bleh trima hakikat . so berkat ksabaran aqu , aqu try bg dya smangat n nasihat supya dya trima smua ne dan rela'N kpergian arwah dan ALHAMDULILLAh , finally dya bleh trima juak suma ne dngn rela hti . so , hri dmi hari kme makin rapat mesra n swaktu dngn'Y lar . he3x ! so contact pnya contact tiba2 ada 1 prasaan PELIK  tp benar wujud dalam diri aqu , ceh3x ! jiwang ne . he3x ! tp btul lar . em , tp aqu x yakin coz dlu aqu ne pehhh , CASSANOVA gila . so , aqu try smpan prasaan tu . tp hri dmi hri prasaan tu makin kuat .  aqu try nafi'N prasaan aqu ne . aqu pegi kluar dngn skandal2 aqu , tp otak ne asyik engat'N dya syak . smpai ada 1 hri tu aqu pnggil skandal aqu dngn nma dya (ECHA) , dah lar time tu tngah gaduh dngn skandal aqu tu . blek plk aqu pnggil dya guna nma tu . apa lae , kna hantam guna handbag lar aqu . aduii ! malu doh time tu , dah lar kat bndar , rmai orng tngok . aduii ! jatuh KEHENSEMAN aqu time tu (hensem ker??) he3x ! so ,stelah bberapa hri brusaha mnyingkir'N prasaan tu , tp trnyata mnjadi usaha yg sia2 . aqu mngambil kputusan untk luah'N prasaan aqu ne . tpi itu pn bnyak kli fkir dohh . aduii ! first time aqu takut nak luah'N prasaan aqu ne . sbelum ne maen redah jer , he3x ! em , yar lar , tkut cynta kyta d tolak . sakit tu ! em , so pda tnggal 17/oktober/2011 , aqu mmberani'N diri aqu ne luah'N prasaan aqu ne . tp sbelum aqu luah'N tu , aqu ptus'N hbungan aqu dngn skandal2 aqu ne dngn alasan yg agak bodoh juak lar . aqu kata aqu nak tunang dah . ha3x ! tbeliak mata skandal2 aqu ne . he3x ! so lpas settle dah urusan aqu dngn skandal2 aqu tu , apa lae aqu luah'N prasaan aqu ne dkat dya . first tu aqu hilang ayat doh . aqu x tau nak mula cm mna . tp aqu try syak sms dya  , tnya dya bt apa , tnya keadn dya . so tnya pnya tnya , aqu mula'N lar ayat2 kramat aqu ne .he3x ! tkda lar keramat sngat . aqu luah'N cm beasa jer lar . aqu kata aqu syg dya , aqu mo dya jd sbahagian dlm hdup aqu . lbih kurang cm tu lar , he3x ! aqu sndiri pun lupa ayat aqu . he3x . em , tp x sngka dya bg respon positif kat aqu . dya TERIMA CINTA aqu . yeppiiii !! ha3x ! adui , ssh nak gmbar'N kegembiraan aqu time tu . cm mo mlompat2 pn ada . he3x ! 

so the moral of the story , kalo dah ada prasaan cynta kat someone tu , luah'N jer . jngn simpan2 , nti mlepas . he3x ! and for u ma , thanks lar trima insan ini mnjadi sbahagian hdup mama . papa janji papa akn bt yg trbaek untk mama even x sbaek abng acai . tp tkpa , papa akan try juak . he3x ! apa2 pn thanks ma . luv u until i death . muuahhh ! :))

No comments:

Post a Comment